Trabzon Haber
HV
29 MART Cuma 01:18

Rize'de 'Sabırlı Aileler, Mutlu Çocuklar' anlatıldı

Rize Belediyesi Gençlik Merkezi ve Bilgi Evi (RİBEGEM) tarafından eğitimci yazar Dilek Cesur’un sunumuyla “Sabırlı Aileler; Mutlu Çocuklar” konulu konferans düzenlendi.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 16-03-2023 18:23   Güncelleme : 16-03-2023 18:23
Rize'de 'Sabırlı Aileler, Mutlu Çocuklar' anlatıldı

 İsmail Kahraman Kültür Merkezi gerçekleştirilen konferansta ailelerin çocuklarını yetiştirmede dikkat edeceği hususlar, sergilenen davranışların hayatın farklı dönemlerinde nasıl ortaya çıktığı eğitimci yazar Dilek Cesur tarafından katılımcılara aktarıldı.

Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin de gençler ve ailelerle birlikte konferansı izledi. Başkan Metin, konferans öncesinde yaptığı selamlama konuşmasında Rize Belediyesi olarak bilgilendirici, eğitici ve gençlerin hayatlarına ışık tutacak faydalı konferanslar düzenlemeye devam edeceklerini belirtti.

Dilek Cesur konferansta, kendi hayatından ve yaşanmış hikayelerden yola çıkarak bireylerin küçük yaşlardan itibaren aile içerisinde yaşamış olduğu olayların etkilerinin neler olduğu, velilerin çocuklarına nasıl davranması gerektiği anlatıldı.

Meslek seçiminde ve okul başarısında velilerin ne şekilde yol izlemesi gerektiğinden bahseden Dilek Cesur, çocukların ve gençlerin de anne, baba ve kardeşlerine olan davranışlarının önemine dikkat çekti.

Düzenlenen konferansı başta veliler ve gençler olmak üzere her yaştan kişinin ilgiyle izledi. Konferans hatıra fotoğraflarının çekimiyle son buldu.

AdminAdmin

YORUMLAR