Trabzon Haber
HV
19 MART Salı 08:33

Tuzla’da Down Sendromlu Bireyler İçin Özel Etkinlik Düzenlendi

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 22-03-2023 15:39   Güncelleme : 22-03-2023 15:39
Tuzla’da Down Sendromlu Bireyler İçin Özel Etkinlik Düzenlendi

Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı tarafından yılın her günü büyük bir titizlikle takipleri yapılan Down Sendromlu bireyler, 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü kapsamında aileleri ile birlikte kendileri için düzenlenen programda bir araya geldiler. Tuzla Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi’nde buluşan bireyler, çeşitli etkinlikler ile unutulmaz bir gün yaşadılar. 

Her yıl 21 Mart tarihinde tüm dünyada çeşitli etkinlikler ile farkındalık çalışmaları yapılan 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık günü dolayısıyla Tuzla Belediyesi tarafından özel bir etkinlik düzenlendi. Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı tarafından yılın her günü büyük bir titizlikle takipleri yapılan Down Sendromlu bireyler, aileleri ile birlikte Tuzla Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi’nde bir araya geldiler. Down Sendromlu bireyler, Engelsiz Yaşam Merkezi’nde spor, müzik, resim ve el işleri etkinlikleri ile unutulmaz bir gün yaşadılar. Down Sendromlu bireylere ve ailelerine Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi Gönül Elleri Çarşısı kurucu gönüllüsü Dr. Fatma Yazıcı eşlik etti. Fatma Yazıcı ve down sendromlu bireyler günün anısına pasta kestiler. 

“ÖZEL ÇOCUKLARIMIZ İLE ARAMIZDA ÇOK ÖZEL BİR SEVGİ BAĞI VAR” 

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı,” Toplumdaki her birey, Tuzla’da yaşayan her bir birey bizler için çok önemlidir. Ancak Tuzla’nın özel bireyleri, bizler için çok daha önemlidir. Gönül Elleri Çarşısı aracılığıyla yılın her günü özel çocuklarımızı ve ailelerini yakından takip ediyoruz. Zaman zaman farklı programlar aracılığıyla bir araya geliyoruz. Özel çocuklarımız ile aramızda çok özel bir sevgi bağı var. Bu bağ ile bu güzel kente hep birlikte sahip çıkıyoruz” ifadelerini kullandı.

#ozelhaber

Medektif

AdminAdmin

YORUMLAR