Trabzon Haber
HV
28 MART Perşembe 17:01

Tuzla Belediyesi Yatalak Hastalar İçin Evde Refakat Hizmeti Başlattı

Tuzla Belediyesi ilçe genelinde yaşayan hasta vatandaşlar için yaptığı özel çalışmalara bir yenisini daha ekledi. İstanbul’a örnek olan evde sağlık hizmeti, ambulans hizmeti, hasta yatağı hizmeti, hasta taşıma hizmetinin yanında artık yatalak olarak hasta olan vatandaşlara gün boyunca yardımcı olması için refakatçi hizmeti başladı.

YEREL
Giriş Tarihi : 12-07-2023 16:03
Tuzla Belediyesi Yatalak Hastalar İçin Evde Refakat Hizmeti Başlattı

Tuzla Belediyesi ilçe genelinde yaşayan hasta vatandaşlar için yaptığı özel çalışmalara bir yenisini daha ekledi. İstanbul’a örnek olan evde sağlık hizmeti, ambulans hizmeti, hasta yatağı hizmeti, hasta taşıma hizmetinin yanında artık yatalak olarak hasta olan vatandaşlara gün boyunca yardımcı olması için refakatçi hizmeti başladı. Başlayan hizmet kapsamında refakat hizmetini gerçekleştirecek personeller, yatalak hasta olan vatandaşların evlerine gitmeye başladılar.

Tuzla Belediyesi, ‘Tuzla’da yaşayan her vatandaşa ulaşma’ mottosu ile başlattığı sağlık çalışmalarına bir yenisi daha ekledi. Tuzla Belediyesi, İstanbul’a örnek olan evde sağlık hizmeti, ambulans hizmeti, hasta yatağı hizmeti, hasta taşıma hizmetinin yanında artık yatalak olarak hasta olan vatandaşlara gün boyunca yardımcı olması için refakatçi hizmeti başlattı.  Başlayan hizmet kapsamında refakat hizmetini gerçekleştirecek personeller, yatalak hasta olan vatandaşların evlerine gitmeye başladılar. Ayrıca hasta vatandaşların takipleri de Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın öncülüğünde Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı tarafından 365 gün esasına göre takip ediliyor.

 

AdminAdmin

YORUMLAR