Trabzon Haber
HV
29 MART Cuma 02:53

Depremzedelere Müjde Geldi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ramazan Bayramı'nda Gaziantep Nurdağı ve Kahramanmaraş Türkoğlu'nda ilk köy evlerinin teslimatını gerçekleştireceğiz." dedi.

Özel Haber
Giriş Tarihi : 12-04-2023 21:07
Depremzedelere Müjde Geldi

Depremde yardım faaliyetlerinde görev alan belediyeler, arama kurtarma ekipleri ve depremzedeler ile bir araya geldiği iftar programında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, önemli açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkan başlıklar şöyle;

"(Kahramanmaraş merkezli depremler) Daha cenazelerimiz bile kaldırılmadan koltuk kavgasına tutuşanları ne tarih unutacaktır ne de milletimiz affedecektir.

Bu süreçte kimin milletin derdiyle dertlendiği, kimin de sadece acının siyasetini yaptığı, istismar peşinde koştuğu bir kez daha ortaya çıktı.

Felaket bölgesine yardım etmek, depremzedelere yardımcı olmak yerine sosyal medyadan devletin kurumlarına iftira atanları maşeri vicdana havale ediyoruz.

Yarın Malatya'da depremden sonraki 66 gün içinde 100 bin konutun inşa sürecini başlatmış, mayıs sonuna kadar bu sayıyı 319 bine tamamlamış olacağız.

Konforlu ofislerinde ahkâm kesenler başka dünyalarda yaşasa da devletimizin yardım elinin ulaştığı depremzedelerimiz samimi çabalarımızı yakından biliyor.”

AdminAdmin

YORUMLAR