Trabzon Haber
HV
28 MART Perşembe 17:24

Sakarya Askon’dan komşu Kocaeli şubesini ziyaret

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Sakarya Şubesi, Kocaeli şubesini ziyaret etti.

EKONOMİ
Giriş Tarihi : 20-01-2023 10:31   Güncelleme : 20-01-2023 10:31
Sakarya Askon’dan komşu Kocaeli şubesini ziyaret

ASKON Sakarya Başkanı Engin Tumbaz, Genç ASKON Sakarya Başkanı Gökhan Altmışsekizoğlu ve Üyelerin katılımı ile gerçekleşen ziyarette, ASKON Kocaeli Şube Başkanı Fatih Işık ve Yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Program üye tanışması ile başlayarak Şubelerin yaptıkları faaliyetlerin tanıtımı ile devam etti.

Ziyaret ile ilgili değerlendirme yapan ASKON Sakarya Başkanı Engin Tumbaz “ Haklı Zenginlik” Sloganı ile çıkılan bu kutlu yolda ASKON Kocaeli Başkanımıza ve Yönetim Kurulu Üyelerimize görevlerinde başarılar diliyoruz. Bizim için en önemli konu dostluk ve samimiyettir. Bu kapsamda şube ziyaretlerini önemsiyor ve yılda en az 3 şubemize gitmek için programlar düzenliyor, gittiğimiz şubelerde samimi dostluklar ediniyoruz. Bu kapsamda komşu şubemiz ASKON Kocaeli ile güzel dostlukların ve üyelerimiz arasında bereketli çapraz ticaretler döneceğine inanıyor ve ASKON Kocaeli ekibine tekrar hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum dedi.

Toplantı devamında Dr. Abdullah Altun Dış Ticarette Pazar Araştırılması Sunumunu gerçekleştirdi. Ev sahibi olarak konuşma yapan ASKON Kocaeli Başkanı Fatih Işık ziyaretlerinden ötürü ASKON Sakarya Başkanı ve ekibine teşekkür ederek güzel işler yapacaklarının altını çizdi.

AdminAdmin

YORUMLAR