Trabzon Haber
HV
29 MART Cuma 13:04

“KSBÜ SİZİN EVİNİZ”

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Engelsiz Yaşam Merkezinde, “Dünya Mirası Aizanoi” isimli seramik tasarım etkinliği düzenlendi. Rektör Prof. Dr. Vural Kavuncu özel çocuklar ve aileleri için, “KSBÜ sizin eviniz.” dedi.

SAĞLIK
Giriş Tarihi : 18-01-2023 10:05   Güncelleme : 18-01-2023 10:05
“KSBÜ SİZİN EVİNİZ”

Kütahya Valisi Ali Çelik’in de katılım sağladığı etkinlikte, özel çocuklar tarafından hazırlanan Aizanoi konulu seramik tasarım etkinliği gerçekleşti.

Yeni Rektörlük binasının birinci katında bulunan merkezde gerçekleşen etkinlikle ilgili konuşma yapan Rektör Kavuncu, “Bu merkezin kuruluşunda Sn. Valimizin çok etkisi var. Bizler de özel çocuklarımız ve aileleri için en iyi şekilde hizmet vermeye çalışıyoruz. Bugünkü aktivite Aizanoi ile ilgili. Aizanoi, Kütahya için büyük zenginlik. Sevgili kardeşlerim, emeğiniz için teşekkür ederiz. KSBÜ sizin eviniz.” diyerek bir sonraki proje olan usta öğreticilikten kısaca bahsetti.

ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ İÇİN KSBÜ‘YE TEŞEKKÜR EDİLDİ

Vali Çelik ise Engelsiz Yaşam Merkezinin etkili fonksiyonundan dolayı Rektör Kavuncu ve KSBÜ personellerine teşekkür edip, hazırlanan sergi için özel çocukların değerli emeklerine vurgu yaparak, “Sizlerle birlikte Aizanoi’yi çok daha iyi tanıtacağız.” dedi.

Konuşmaların ardından çocuklar eserlerini takdim etti.

Etkinliği düzenleyen Kütahya Biyonik Kulaklı İşitme Engelliler Derneği ve Kütahya Özel Eğitim ve Dawn Sendromlular Derneği ise destek olan tüm kurumlara teşekkür ettiler.

Program sonunda makam ziyareti gerçekleşti.

 

AdminAdmin

YORUMLAR