Trabzon Haber
HV
19 MART Salı 06:29

Erenler’in 30 Milyon TL’lik dev altyapı projesi tamamlandı

Büyükşehir Belediyesi, Erenler’in dev altyapı projesini tamamladı. Cumartesi günü gerçekleştirilen son etap altyapı çalışmalarının gün içerisinde sonlanmasıyla beraber Erenler, 12 bin 800 metre içme suyu hattı, 12 bin 300 metre yağmur suyu hattı ve bin 8 adet yağmur suyu ızgarasına kavuştu.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 04-12-2022 16:53   Güncelleme : 04-12-2022 16:53
Erenler’in 30 Milyon TL’lik dev altyapı projesi tamamlandı

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ), Erenler Dilmen ve Hacıoğlu mahallelerinde başlattığı dev altyapı projesini tamamladı. Lansmanını Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce’nin yaptığı altyapı projesi kısa sürede tamamlanarak Erenler’in bugününe ve geleceğine hizmet edecek altyapı bölgeye kazandırıldı. Toplam maliyeti 30 Milyon TL olan proje ile birlikte bölgeye 12 bin 800 metre içme suyu hattı, 12 bin 300 metre yağmur suyu hattı ve bin 8 adet yağmur suyu ızgarası kazandırıldı.

Güçlü altyapı ağı bölgeye hayırlı olsun

Gündüz gece devam eden çalışmalarla ilgili kurum tarafından yapılan açıklamada, “ Erenler’in altyapısına uzun yıllar boyunca hizmet edecek dev projemizi kısa süre içerisinde tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Mesai mefhumu gözetmeden yürüttüğümüz proje kapsamında son çalışmalarımızı da hafta sonu tamamladık. 30 Milyon TL’lik projemiz bölgemize ve şehrimize hayırlı olsun” ifadeleri kullanıldı.

AdminAdmin

YORUMLAR