Trabzon Haber
HV
28 MART Perşembe 16:10

Başkan Keleş'ten engelliler günü mesajı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sakarya İl Başkanı Ecevit Keleş, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

SİYASET
Giriş Tarihi : 02-12-2022 17:43   Güncelleme : 02-12-2022 17:43
Başkan Keleş'ten engelliler günü mesajı

CHP Sakarya İl Başkanı Ecevit Keleş mesajında şu ifadelere yer verdi.

Başkan Keleş mesajında, “Ülkemizde tüm bireylere eşit şekilde hizmetler sunulması ve engelli vatandaşlarımızın yaşadıkları sıkıntılara çözüm getirmek demokratik ve sosyal devlet olmanın bir gereğidir. Engelli yurttaşlarımızın başkalarına bağımlı olmadan yaşamlarını sürdürmeleri, çalışma olanaklarına kavuşturulmaları, sorunlarını dile getirmeleri ve çözümünde etkin rol oynamaları büyük önem taşımaktadır.

Keleş, Yaşamın çeşitli alanlarında, engelli vatandaşlarımızın gereksinimlerine göre düzenlemelerin yapılması, engelli kardeşlerimizin haklı beklentilerine yanıt oluşturmaktadır. Bir yandan bu çabalar sürdürülürken, öte yandan engelli duruma düşmenin önlenmesi konusunda yurttaşlarımızın bilinçlendirilmesi ve sağlıklı bir toplum oluşturulması içinde gayret gösterilmektedir. Unutulmamalıdır ki her insan bir engelli adayı, her aşılan engel de yarınlarımız için bir umut ışığıdır. Onları anlamak, onlarla bütünleşmek toplum kurallarının da bir gereğidir. Bu duygu ve düşüncelerle, Engelliler Gününü kutluyor, tüm engelli vatandaşlarımıza mutlu bir yaşam diliyorum.” dedi.

AdminAdmin

YORUMLAR